Deutsches Herzzentrum: een ideale plek om bijgeschoold te worden

Opleiding en carrière lange nascholing zijn essentieel om de kwaliteit van zorg te blijven verbeteren en om de uitdagingen aan te gaan die onze groeiende en steeds complexer wordende patiëntenpopulatie met zich meebrengt. Momenteel is een van onze CAHAL kinderinterventie cardiologen, Nathan Hahurij, op bezoek in het Deutsches Herzzentrum in München. Eerder bezochten vanuit het CAHAL Regina Bökenkamp (kinderinterventie cardioloog) en Anastasia Egorova (ACHD cardioloog) al dit centrum. 

Het Deutsches Herzzentrum is een van de grootste Duitse hartinterventiecentra voor de behandeling van aangeboren hartafwijkingen bij kinderen en volwassenen. Jaarlijks worden hier rond de 800 hartkatheterinterventies verricht, de ideale plek om bijgeschoold te worden!

Deutches Herzzentrum Munchen

“Je ziet hier het volledige spectrum van interventies bij aangeboren hartafwijkingen voorbijkomen. De discussies over state of the art behandelstrategieën zijn een bron van inspiratie. Daarnaast gebruikt men hier tijdens een hartkatheterisatie weer andere materialen die ook handig kunnen zijn voor de behandeling van onze patiënten binnen het CAHAL”, aldus Nathan.

© CAHAL 27 oktober 2022