Buddy Matching

Cahal Buddy Matching Logo Uitgelijnd


 

In het dagelijks leven hebben we voor alles een “buddy”, denk bijvoorbeeld aan die persoon waarmee je naar de sportschool gaat of met wie je (jeugd-)herinneringen deelt. Die buddy’s kom je vaak vanzelf tegen. Een buddy die een aangeboren hartafwijking met je deelt kom je minder snel tegen. Contact met iemand die iets vergelijkbaars meemaakt of mee heeft gemaakt, kan heel fijn zijn. Diegene kan misschien beter begrijpen waar je tegen aanloopt, dan leeftijdsgenoten die geen hartaandoening hebben.

Daarom is er vanaf nu – CAHAL Buddy Matching – voor alle patiënten en ouders van het CAHAL beschikbaar.

Via het speciaal ontwikkelde matching systeem kom(en) jij/ jullie in contact met een buddy met een aangeboren hartaandoening. Jullie kunnen samen het contact zo vormgeven dat het aansluit aan jullie behoeftes en wensen. Het is mogelijk om alleen hulp te vragen als buddy, alleen hulp te bieden als buddy of beiden. Bekijk voor meer achtergrondinformatie het onderstaande menu.

Het – CAHAL Buddy Matching – programma is speciaal voor jullie ontwikkeld: voor ouders (in verwachting) van een kind met een aangeboren hartaandoening en voor tieners (>16 jaar) en volwassenen met een aangeboren hartaandoening.

Informatie voor zwangeren en ouders van kinderen met een aangeboren hartaandoening

Informatie voor tieners (>16 jaar) en volwassenen met een aangeboren hartaandoening

Klik op deze link om je aan te melden en toegang te krijgen tot het – CAHAL Buddy Matching – systeem.

Om de Buddy Matching goed te evalueren, doen we wetenschappelijk onderzoek naar de toegevoegde waarde van Buddy Matching van het CAHAL. Deelname aan dit onderzoek levert ons veel waardevolle informatie over hoe wij de Buddy Matching kunnen verbeteren en bestendigen voor jou en anderen. Lees hier (link volgt binnenkort) de studie-informatiebrief voordat je akkoord geeft op deelname aan het onderzoek. Je kan je ook inschrijven voor Buddy Matching zonder deel te nemen aan het wetenschappelijk onderzoek.