Uitnodiging landelijke Hartekind Dag

Cahal Artikel Featured Image Nieuwsbericht 1200x800 002versie2

Beste ouder/verzorger,

Wellicht heeft u het al gehoord of voorbij zien komen; na het grote succes in 2023 organiseert Stichting Hartekind op zaterdag 15 juni de tweede editie van de landelijke Hartekind Dag bij Kasteel Groeneveld in Baarn!

Een dag speciaal voor alle hartekinderen (zowel kind als volwassen) en hun omgeving. Om andere ouders en (volwassen) hartekinderen te ontmoeten, mee te doen aan activiteiten en voorlichting en informatie te krijgen over het hebben van en leven met een hartafwijking. Voor het hele gezin jong en oud zijn er tijdens de Landelijke Hartekind Dag activiteiten om aan mee te doen.

Voor kinderen (3-12 jaar) is er het vernieuwde superheldenparcours, tieners (vanaf 11 jaar) kunnen een vlogworkshop volgen van een bekende influencer en voor volwassenen worden er informatieve sessies georganiseerd waarbij specialisten dieper ingaan op een specifiek onderwerp.

Op het ontmoetingsplein is er tijd voor ontspanning en entertainment, is er ruimte om met elkaar in contact te komen en kan iedereen genieten van een hapje en drankje bij de foodtrucks.

Cahal Artikel Featured Image Nieuwsbericht 1200x800 002versie4
© Sandra Stokmans fotografie

Informatieve sessies 

In samenwerking met het CAHAL zullen er diverse interactieve sessies worden georganiseerd voor volwassenen. Tijdens deze 45 minuten durende sessies zullen zorgprofessionals meer informatie geven over een bepaald onderwerp; bijvoorbeeld over zorgen en angsten rondom een ziekenhuisbezoek, over de uitdaging met executieve functies op school of over het doen van een inspanningstest in het ziekenhuis. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor het stellen van vragen.  

De onderwerpen voor deze informatieve sessies kunt u vinden middels de volgende link

Superheldenparcours (3-12 jaar) 

Ben jij fan van Prinses Elsa, Brandweerman Sam of een andere superheld? Heb jij altijd al een echt superheldendiploma willen halen? Dan is dit jouw kans! Kom verkleed als jouw superheld en doe mee aan het vernieuwde superheldenparcours. Iedereen kan meedoen aan het parcours, ook als je wat minder energie hebt.  Geef nu uw kind op via de volgende link

Vlogworkshop van bekende influencer (vanaf 11 jaar)

Wil jij ook creatieve content maken, lekker makkelijk met je mobiel? Dan is deze workshop iets voor jou! Geef nu uw kind op via de volgende link

Meer informatie over deze bijzondere Hartekind Dag en de mogelijkheid om in te schrijven voor verschillende onderdelen vindt u op de website van Stichting Hartekind

* De dag vindt plaats bij Kasteel Groeneveld in Baarn, deze locatie en de hoofdpaden in het park zijn geschikt voor minder validen. Mocht je minder energie hebben, dan kan je ook gewoon meedoen aan het superheldenparcours. Wij hebben hier rekening mee gehouden bij de onderdelen. Als je even wilt uitrusten, kan dat natuurlijk altijd bij het foodtruck ontmoetingsplein. 

*Toegang tot de Hartekind Dag is gratis, net als deelname aan een workshop of interactieve sessie. We vragen je wel om je hier vooraf voor in te schrijven. Deelname aan het Superheldenparcours kost €5,50 per deelnemer. 

Alvast in de stemming komen bekijk hier de aftermovie van vorig jaar.

Hopelijk zien we u op zaterdag 15 juni!

Met vriendelijke groet, 

CAHAL en Stichting Hartekind  

© CAHAL 13 mei 2024