Terugblik op een geslaagd CAHAL symposium

Met een interessant en gevarieerd wetenschappelijk programma en meer dan 350 deelnemers was het 25-jarig CAHAL jubileum symposium een groot succes.

Cahal Symposium Nieuwsbericht Foto 600x400 2

Afgelopen vrijdag 9 september kwamen specialisten op het gebied van aangeboren hartafwijkingen uit binnen- en buitenland bijeen in het Van der Valk Hotel in Sassenheim voor het CAHAL symposium dat officieel geopend werd door Joost Riphagen, voorzitter Stichting Hartekind.

Het symposium bestond uit twee parallelle sessies getiteld: “Foetale Cardiologie” en “Congenitale hartafwijkingen: van foetus tot volwassene” waarin vele enthousiaste sprekers van het CAHAL en andere congenitale hartcentra uit Nederland lezingen gaven.

De deelnemers waren zeer lovend over het symposium. Het programma werd ervaren als inspirerend, leerzaam en innovatief. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel.

Met dank aan de programmacommissie, sprekers, deelnemers, sponsoren, Roijé Congressen en Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden die deze dag tot een groot succes hebben gemaakt!

Cahal Symposium
Terugblik CAHAL 25-jarig jubileum symposium
© CAHAL 15 september 2022