Hands-on Course on Morphology of Univentricular Heart Disease from fetal development to postnatal interventions and long-term follow up

Geachte collega’s,

Met groot genoegen kondigen wij het eerste deel aan van een zomerschool over aangeboren hartziekten, gesponsord door de European Reference Networks (ERN). De cursus, getiteld: “Hands-on Course on Morphology of Univentricular Heart Disease from fetal development to postnatal interventions and long-term follow up”, wordt georganiseerd door het Centrum Aangeboren Hartafwijkingen Amsterdam-Leiden (CAHAL) samen met de werkgroep Cardiovascular Morphology van de Association for European Pediatric and Congenital Cardiology.

Het evenement vindt plaats op 25-26 april 2024 in de Hortus Botanicus van de Universiteit Leiden. Een panel van foetale cardiologen, hartchirurgen, kindercardiologen, ACHD-cardiologen, morfologen, embryologen en genetici zullen de verschillende aspecten in de plenaire sessies introduceren, waarna deelnemers de gelegenheid krijgen om specimen met aangeboren hartafwijkingen te bestuderen.

Om een ​​optimale verhouding tussen deelnemers en docenten te garanderen, wordt het aantal deelnemers beperkt. Voor young professionals/fellows geldt een gereduceerd tarief, op voorwaarde dat er een abstract in de vorm van een casuspresentatie wordt ingediend.

Wij moedigen iedereen aan die geïnteresseerd is in deelname aan deze unieke cursus zich tijdig in te schrijven! Het programma vindt u onderaan deze pagina en op de congres website.

Wij hopen velen van jullie te mogen verwelkomen in Leiden voor deze interactieve cursus!

Met vriendelijke groeten,

De congres commissie

© CAHAL 10 januari 2024